آرمان و رسالت

آرمان ``های! فود`` تولید باکیفیت، همیشه در دسترس بودن، تناسب با ذائقه مردم، و حرکت در راستای تغذیه هدفمند است.

شایستگی

``های! فود`` شایستگی برجسته خود را تلاش جهت همدلی و پیشبرد فرهنگ سازمانی در بین کلیه اعضای خانواده شرکت با هدف ارزش‌آفرینی برای مشتری می‌داند.

رشد

``های! فود`` رشد را مفهوم محوری سازمان خود می‌داند و در همین راستا کارآموزان امروز تبدیل به مدیران آینده می‌شوند تا توسعه سازمان پایدار بماند.

همفکری

``های! فود`` برای نیل به آرمان خود، همفکری مبتنی بر علم، استفاده از تجربه و نوآوری همگان، خصوصا همکاران خود و مشاورین را مشتاقانه طلب می‌کند.

سنجش

``های! فود`` موفقیت خود را با میزان ارزش برند، درصد سهم از بازار، میزان رضایت کارکنان و سود سالیانه خود می‌سنجد.

تاریخچه ما

“های! فود” حاصل تلاش سه نسل از خانواده میثمی‌فرد در حوزه گندم، آرد و نان است.
  • 1

    کاشت و برداشت

    ``های! فود`` در گندمزارهای طلایی دشت عباس خوزستان متولد شد و کار خود را با کاشت و برداشت خوشه های گندم آغاز نمود.

  • 2

    تبدیل گندم به آرد

    ``های! فود`` در ادامه راه با تبدیل گندم به آرد از کارخانه‌های جنوب در اهواز، سینا در همدان و البرز در کرج گذشت، به سفره های شما نزدیک تر شد و به میانه راه رسید.

  • 3

    تولید نان

    تا این که ``های! فود`` در نهایت توانست نان سالم و کامل را با استفاده از مواد اولیه مرغوب و ماشین آلات روز دنیا در تهران تولید کرده و در انتهای مسیر، مهمان سفره‌های شما شود.

مزیت نان ``های! فود``

``های! فود`` پس از قریب به پنج سال تحقیق و توسعه موفق شده است لواش سرشار از سبوس، بدون جوش‌شیرین و با تکنولوژی پخت حرارت غیرمستقیم تولید نماید. ``های!فود`` با غنی کردن آرد، رفع ایرادات لواش سنتی، کنترل نمک و آب مصرفی، و انتخاب بهترین خمیرمایه، این نان محبوب را بار دیگر به سفره‌های ما بازگردانده است.

تکنولوژی روز

لواش‌های ``های! فود``، با غنی کردن آرد و حفظ سبوس آن، کنترل کیفیت آب مصرفی، انتخاب بهترین خمیرمایه، و عدم استفاده از افزودنی‌های مضر نظیر نمک و جوش‌شیرین، تحت لیسانس شرکت هلندی Integrated Bakery و با نظارت سازمان غذا و دارو و موسسه ملی استاندارد تولید می‌گردد. همچنین، نان ``های! فود`` با تکنولوژی حرارت غیرمستقیم تولید می‌شود. برخی از کارشناسان تغذیه بر این باورند که تکنولوژی حرارت غیرمستقیم مانع ایجاد آکریلامید شده و در پیشگیری از انواع سرطان موثر است.