آرمان و رسالت
آرمان “های! فود“ همواره تولید باکیفیت، دسترسی آسان و مداوم، تناسب با ذائقه مردم، و حرکت در راستای تغذیه سالم و هدفمند است.
شایستگی
“های! فود“ شایستگی، برجستگی و موفقیت خود را تلاش در جهت همدلی و پیشبرد فرهنگ سازمانی در بین کلیه اعضای خانواده شرکت با هدف ارزشآفرینی برای مشتری میداند.
رشد
“های! فود“ رشد وپیشرفت را مفهوم محوری سازمان خود میداند و در همین راستا کارآموزان امروز تبدیل به مدیران آینده میشوند تا توسعه سازمان پایدار بماند.

همفکری
“های! فود“ برای دستیابی به آرمان خود، همفکری مبتنی بر علم، استفاده از تجربه و نوآوری همگان، خصوصا همکاران خود و مشاورین را مشتاقانه طلب میکند.
سنجش
“های! فود“ موفقیت خود را با میزان ارزش برند، درصد سهم فروش در بازار، میزان رضایت کارکنان و سود سالیانه خود میسنجد.
تاریخچه ما
“های! فود” حاصل تلاش سه نسل از خانواده میثمیفرد در حوزه گندم، آرد و نان است.
-
۱
کاشت و برداشت
“های! فود“ در گندمزارهای طلایی دشت عباس خوزستان متولد شد و کار خود را با کاشت و برداشت خوشه های گندم آغاز نمود.
-
۲
تبدیل گندم به آرد
“های! فود“ در ادامه راه با تبدیل گندم به آرد از کارخانههای جنوب در اهواز، سینا در همدان و البرز در کرج گذشت، به سفره های شما نزدیک تر شد و به میانه راه رسید.
-
۳
تولید نان
تا این که “های! فود“ در نهایت توانست نان سالم و کامل را با استفاده از مواد اولیه مرغوب و ماشین آلات روز دنیا در تهران تولید کرده و در انتهای سفر طولانی خود از گندمزار، مهمان سفرههای شما شود.
مزیت نان “های! فود“
“های! فود“ پس از قریب به پنج سال تحقیق و توسعه موفق شده است لواش سرشار از سبوس، بدون جوششیرین و با تکنولوژی پخت حرارت غیرمستقیم تولید نماید. “های!فود“ با غنی کردن آرد، رفع ایرادات لواش سنتی، کنترل نمک و آب مصرفی، و انتخاب بهترین خمیرمایه، این نان محبوب را بار دیگر به سفرههای ما بازگردانده است.

