آرمان و رسالت

آرمان “های! فود“ همواره تولید باکیفیت، دسترسی آسان و مداوم، تناسب با ذائقه مردم، و حرکت در راستای تغذیه سالم و هدفمند است.

شایستگی

“های! فود“ شایستگی، برجستگی و موفقیت خود را تلاش در جهت همدلی و پیشبرد فرهنگ سازمانی در بین کلیه اعضای خانواده شرکت با هدف ارزش‌آفرینی برای مشتری می‌داند.

رشد

“های! فود“ رشد وپیشرفت را مفهوم محوری سازمان خود می‌داند و در همین راستا کارآموزان امروز تبدیل به مدیران آینده می‌شوند تا توسعه سازمان پایدار بماند.

همفکری

“های! فود“ برای دستیابی به آرمان خود، همفکری مبتنی بر علم، استفاده از تجربه و نوآوری همگان، خصوصا همکاران خود و مشاورین را مشتاقانه طلب می‌کند.

سنجش

“های! فود“ موفقیت خود را با میزان ارزش برند، درصد سهم فروش در بازار، میزان رضایت کارکنان و سود سالیانه خود می‌سنجد.

تاریخچه ما

“های! فود” حاصل تلاش سه نسل از خانواده میثمی‌فرد در حوزه گندم، آرد و نان است.
  • ۱

    کاشت و برداشت

    “های! فود“ در گندمزارهای طلایی دشت عباس خوزستان متولد شد و کار خود را با کاشت و برداشت خوشه های گندم آغاز نمود.

  • ۲

    تبدیل گندم به آرد

    “های! فود“ در ادامه راه با تبدیل گندم به آرد از کارخانه‌های جنوب در اهواز، سینا در همدان و البرز در کرج گذشت، به سفره های شما نزدیک تر شد و به میانه راه رسید.

  • ۳

    تولید نان

    تا این که “های! فود“ در نهایت توانست نان سالم و کامل را با استفاده از مواد اولیه مرغوب و ماشین آلات روز دنیا در تهران تولید کرده و در انتهای سفر طولانی خود از گندمزار، مهمان سفره‌های شما شود.

مزیت نان “های! فود“

“های! فود“ پس از قریب به پنج سال تحقیق و توسعه موفق شده است لواش سرشار از سبوس، بدون جوش‌شیرین و با تکنولوژی پخت حرارت غیرمستقیم تولید نماید. “های!فود“ با غنی کردن آرد، رفع ایرادات لواش سنتی، کنترل نمک و آب مصرفی، و انتخاب بهترین خمیرمایه، این نان محبوب را بار دیگر به سفره‌های ما بازگردانده است.

تکنولوژی روز

لواش‌های “های! فود“، با غنی کردن آرد و حفظ سبوس آن، کنترل کیفیت آب مصرفی، انتخاب بهترین خمیرمایه، و عدم استفاده از افزودنی‌های مضر نظیر نمک و جوش‌شیرین، تحت لیسانس شرکت هلندی Integrated Bakery و با نظارت سازمان غذا و دارو و موسسه ملی استاندارد تولید می‌گردد. همچنین، نان “های! فود“ با بهره گیری از تکنولوژی حرارت غیرمستقیم تولید می‌شود. برخی از کارشناسان تغذیه بر این باورند که تکنولوژی حرارت غیرمستقیم مانع ایجاد آکریلامید شده و در پیشگیری از انواع سرطان موثر است.