خواص و ویژگی, سبک زندگی

خواص زنجبیل

زنجبیل را به طعم شیرین و طبع گرمش می شناسیم.

با آن ظاهر دفرمه و عجیب و غریبش، مدت هاست به ادویه محبوب غذاها تبدیل شده است.

اما این ادویه خوشمزه خواص دیگری هم دارد که مصرف کنندگان پروپاقرصش عموماً از آن بی اطلاع اند.

معجزه زنجبیل

شاید تعجب کنید که بگوییم زنجبیل به عنوان داروی موثر ضد درد به شمار می رود.

برای کاهش درد و سفتی در افراد مبتلا به OA زانو. دل درد قاعدگی یا دل درد ناشی از سوء هاضمه، به زنجبیل مراجعه کنید تا پاسخی شگفت انگیز دریافت کنید.

جینجرول موجود در زنجبیل احتمالا از آن مبارزی جدی بر علیه سرطان ساخته است.

زنجبیل با تمام توان از رشد، تکثیر و ادامه حیات سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

و پاسخی دندان شکن به پیشروی این بیماری مرموز می دهد.

زنجبیل نقشی اساسی در سلامت قلب و عروق ایفا می کند.

به بهبود عوامل بروز بیماری های قلبی در بیماران دیابتی کمک می‌کند. از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند.

همچنین سطح قند خون، کلسترول و تری گلیسیرید را به حد مطلوب و استاندارد می رساند.

از خواص ضد میکروبی و ضد قارچی زنجبیل هم بگوییم که از آن دفاع مستحکمی در برابر بیماری های متعدد پوست است.بیماری هایی با منشاء قارچ و البته عفونت های میکروبی بدن می سازد.

خواص ضد آلرژیک زنجبیل نیز شایسته تاکید و توجه است.

در فصولی که آلرژی فصلی و آسم به سراغمان می آید. در زمستان که صاحبان پوست های خشک با اگزما دست به گریبان هستند زنجبیل را وارد رژیم غذایی کنیم. اینها بخشی از مزیت های حضور زنجبیل در سبد خوراک خانواده است.

اما مهم ترین آن ها خاصیت کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از وجود بیش از حد رادیکال های آزاد است. که در این روزهای سخت و جان فرسا که پیر و جوان با استرس می جنگیم ما را از شر این خطر خفته و خطرناک در امان نگاه می دارد.
به زنجبیل نگاهی دوباره بی اندازید!

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *